Voditelj međunarodnog združenog studija košarke i menađmenta prof. dr. sc. Mario Jeličić održao stručna predavanja

Prof. dr. sc. Mario Jeličić je u svojstvu voditelja međunarodnog združenog studija košarke i menađmenta koji će održati u suradnji  University of Sport (Kaunas, Lithuania) – LSU i Kineziološki fakultet, Sveučilišta u Splitu (Split, Croatia), informirao slovenske i američke trenere sa mogućnostima pohađanja istog na košarkaškom kampu u Tolminu.

Prof.  Jeličić je na poziv legendarnog trenera Zmage Sagadina kao trener sudjelovao u radu kampa. Uz prof. Jeličića, na kampu je trenerske zadatke obavljalo i osam američkih high school i sveučilišnih trenera. Uz sjajno organiziran kamp u trajanju od 7 dana, na kojem je boravilo oko 120 djece iz pet država (Italija, Ukrajina, SAD, Hrvatska i Slovenija) održan je i seminar za slovenske košarkaške trenere na kojem su po dva stručna predavanja održali prof.dr.sc. Jeličić te američki treneri Josiah White (Northern Oklahoma College i St. Gregory’s University) te Richard Tisdale (Slocomb high school).

 

 

 

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se