Upisi u više godine sveučilišnih studija 2018/2019

Odluka o uvjetima upisima na sveučilišne studije za akademsku godinu 2018/2019

I/ UPISI I UVJETI UPISA

1/ Svečani prijam studenata prve godine Sveučilišnog preddiplomskog studija održat će se dana 1. listopada 2018. godine (ponedjeljak)  u 09.00 sati u učionici 6 Kineziološkog fakulteta, Teslina 10, 4. kat.

2/ Nastava za sve više godine sveučilišnog preddiplomskog, te prvu i drugu godinu sveučilišnog  diplomskog studija, započinje 9. listopada 2018. (utorak).

3/ Upisi će se vršiti prema sljedećem rasporedu:

  1. od 17. do 28. rujna od 10.00 do 13.00 studenti druge i treće godine sveučilišnog preddiplomskog studija kineziologije, te druge godine sveučilišnog diplomskog studija kineziologije
  2. I 04. 10. od 08.00 do 13.00 sati studenti prve godine sveučilišnog diplomskog studija kineziologije (prema natječaju, nakon prijava i razredbenog postupka)

4/ Studentima II. godine Preddiplomskog studija koji su položili svih 60 ects bodova, a što uključuje jedan predmet iz I. godine, odobrava se upis cijele III. godine (ako ne postoji preduvjet za upis predmeta), te upis zaostalog jednog predmeta iz II. godine studija

5/ Studentima II. godine Preddiplomskog studija koji nisu položili svih 60 ects bodova s II. godine (nepoložen jedan ispit), a u prvoj godini studija položili su 60 ects bodova, odobrava se upis cijele III. godine (ako ne postoji preduvjet za upis predmeta), te upis jednog nepoloženog predmeta s II. godine studija

6/ Studenti II. godine Preddiplomskog studija koji su položili sve ispite s prve godine imaju pravo upisati do 15 ECTSa s treće godine (bez plaćanja), čime prihvaćaju sve obveze i posljedice koje bi mogle nastati. Upisi dodatnih ECTSova mogu se izvršiti u skladu s preduvjetima za pojedine predmete koji su definirani Redom predavanja i Izvedbenim planom predmeta.

7/ Studenti Diplomskog studija kojima je na prvoj godini ostao nepoložen jedan ispit, imaju pravo upisati cijelu drugu godinu, uključujući i magistarski rad.

8/ Studenti Diplomskog studija koji nisu položili dva ili više ispita s prve godine, magistarski rad ne mogu upisati u ovoj akademskoj godini.

9/ Studenti završne godine sveučilišnog preddiplomskog studija kineziologije koji su u akademskoj godini 2017/18. upisali manje od 42 ECTS-a (zbog prethodnih zaostajanja u studiju) i nisu završili studij participaciju u troškovima studija za akademsku godinu 2018/19. u iznosu: ponovno upisani ECTS × 370,00 kn.

10/ Upisnina za više godine preddiplomskog i diplomskog sveučilišnog studija iznosi 350,00 kn i uplaćuje se na IBAN Kineziološkog fakulteta: HR4523300031100399873 s opisom plaćanja: upisnina za ak. god. 2018/2019.

 

 

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se