UPISI U AKADEMSKU GODINU 2015/2016 NA PREDDIPLOMSKI STRUČNI STUDIJ KINEZIOLOGIJE – JESENSKI UPISNI ROK

Preddiplomski stručni studij kineziologije (za izobrazbu stručnih prvostupnika) izvodi se po modelu 6 semestara odnosno 3 studijske godine (180 ECTS). Studij se ustrojava kao izvanredni studij.

Školarina po semestru iznosi 5.400,00 kn (uvećano za upisninu 400,00 kn), a plaća se jednokratno ili u tri obroka (2.700,00 kn kod upisa+1.350,00 kn listopad+1.350,00 kn najkasnije siječanj/veljača), uz dostavljanje bjanko zadužnice ovjerene kod javnog bilježnika.

Pristupnici mogu izabrati jedan od četiri ponuđena usmjerenja i to:

 • kondicijski trener,
 • trener rekreacije i fitnesa,
 • kineziterapija,
 • sportski trener (usmjerenja: košarka, nogomet, atletika, ritmička gimnastika, sportska gimnastika, plesovi, hrvanje, jedrenje, judo, kajak-kanu, karate, odbojka, plivanje, ragbi, rukomet, taekwondo, tenis, stolni tenis, vaterpolo, veslanje, koturaljkanje, sportsko penjanje, kick-boxing, tajlandski boks, boks, snowboard, body-building i drugi sportovi sukladno nomenklaturi sportova Hrvatskog olimpijskog odbora za koje postoje materijalni i kadrovski uvjeti za izvođenje programa).

1/ UVJETI UPISA

Završena srednja škola u četverogodišnjem trajanju i položena državna matura (za pristupnike koji su završili srednju školu 2010. godine i kasnije).

2/ PRIJAVE I UPISI ZA LJETNI UPISNI ROK

Prijave, razredbeni postupak (zdravstveni status i ocjena uvjeta pristupnika) i upisi za akademsku godinu 2015/2016, prema natječaju, obavljat će se na način:

 • Svi kandidati se prijavljuju putem Središnjeg prijavnog ureda (SPU): www.postani-student.hr
 • Osim pod 1. svi kandidati se prijavljuju i direktno Kineziološkom fakultetu u Splitu od 31.08.2015. do 15.09.2015., osobno ili putem pošte na adresu: Sveučilište u Splitu, Kineziološki fakultet u Splitu, Teslina 6, 21000 Split (za Studentsku službu).

Prijava uključuje:

 • PRIJAVA ZA RAZREDBENI POSTUPAK strucni 1obrazac prijave
 • kraći (sportski) životopis (samo za smjer sportski trener i kondicijski trener)
 • dokaz o državljanstvu (običan preslik ili elektronički zapis državnih matica koji je izdan putem servisa e- Građani)
 • rodni list (izvornik ili elektronički zapis državnih matica koji je izdan putem servisa e- Građani)
 • dokaz o četverogodišnjem sustavnom bavljenju izabranom granom sporta (za smjer sportski trener)
 • fotokopija važeće osobne iskaznice (u protivnom Potvrda o prebivalištu)
 • potvrda o zdravstvenom statusu
 • dokaz o uplati troškova razredbenog postupka u iznosu od 200,00 kn uplaćenih u korist Kineziološkog fakulteta u Splitu, Teslina 6, IBAN Fakulteta: HR452330003-1100399873, poziv na
 • broj: OIB kandidata (opis plaćanja: razredbeni postupak).

Upisi će se vršiti od 22.09.2015. do 25.09.2015. prema naknadnim informacijama objavljenim na web-stranicama Fakulteta.

3/ OBAVIJESTI

Detaljnije obavijesti možete dobiti u Studentskoj službi fakulteta, na e-mail: studentska.sluzba@kifst.hr, telefonom na broj 021/302-444 ili osobno, u zgradi fakulteta u Splitu, Teslina 6, u vremenu od 08.30 do 13.00 sati.

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se