Upisi na diplomske studije

Kineziološki fakultet u Splitu na 7. razini HKOa izvodi  dva sveučilišna studijska programa, od kojih je jedan redovan na hrvatskom jeziku a drugi redovan i izvanredan združeni studijski program na engleskom jeziku, te jedan stručni specijalistički diplomski studij. Sva tri studija traju dvije akademske godine i ukupno se stječe 120 ECTSa.

O upisima na navedene studije pročitajte više na slijedećim linkovima:

Sveučilišni diplomski studij Kineziologija

Stručni specijalistički diplomski studij Kineziologija (smjer: Kineziterapija. Kondicijska priprema sportaša, Rekreacija i fitnes, Sportski trening)

Sveučilišni diplomski združeni studij Međunarodni studij košarke i menadžmenta

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se