Unisport prvenstva – KIFST na 1. mjestu

Krenuli si ispitni rokovi i vrijeme za pauzu od predavanja i natjecanja. Nakon odigranih 5 Unisport prvenstava prvo mjesto u ukupnom poretku drži prošlogodišnji pobjednik Kineziološki fakultet ispred prvih pratitelja Medicinskog i Prirodoslovno-matematičkog fakulteta. Bodovna razlika je mala, a proljeće nam donosi još 8 natjecanja u kojima će fakulteti skupljati bodove. Vidit ćemo hoće li KIF zadržati prednosti ili će neki fakultet ubaciti u veću brzinu i popeti se na prvo mjesto. Sretno svima na ispitima i vidimo se uskoro na sportskim borilištima!

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se