Unisport malonogometna i košarkaška liga

Poštovani studenti,

Splitski sveučilišni sportski savez sukladno planu i programu rada, organizira Unisport malonogometnu ligu koja će početi sredinom ožujka, a o datumu i vremenu izvlačenja grupa ćemo vas obavijestiti po isteku prijava. Natjecanje će se održati kao i dosadašnjih godina na studentskom malonogometnom terenu u Spinutu. Prijave su otvorene do 1.3.2019. do 12:00 sati.

UniSport košarkaška liga će također početi do sredine ožujka, a rok za prijave je isto do 1.3.2019. do 12:00 sati.

Prijave se mogu izvršiti popunjavanjem online obrasca https://goo.gl/forms/2orxs3JjNMrr89bi2 ili slanjem ispunjenih obrazaca preko profesora TZK najkasnije do petka 1.3.2019. do 12:00 sati, na email unisportsplit@gmail.com (prijave moraju sadržavati sve zatražene podatke: ime i prezime studenta, datum rođenja, broj indexa/iksice, kontakt voditelja ekipe, potpis profesora TZK ili dekana fakulteta, pečat fakulteta).

Za sve ostale informacije možete se javiti na sljedeći broj mobitela: Antonio Župan 095 1997940 e-mail: unisportsplit@gmail.com

 

Propozicije mali nogomet

Propozicije košarka

Prijavni obrazac

 

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se