UniSport košarkaška i malonogometna liga

Poštovani,
Splitski sveučilišni sportski savez sukladno planu i programu rada, organizira UniSport košarkašku i
malonogometnu ligu za 2017. godinu (Prvenstvo Sveučilišta), Navedene lige će krenuti sa natjecanjima početkom ožujka 2017.g.

UniSport košarkaška liga će se održati u trajanju od dva mjeseca u sportskoj dvorani na sveučilišnom Kampusu, a UniSport futsal liga na malonogometnim terenima u Spinutu.

Košarkaško i malonogometno natjecanje će se održati ekipno u muškoj i ženskoj konkurenciji. Točan termin početka natjecanja, kao i satnica ždrijebanja biti će definirana nakon isteka roka za prijave.

Prijave se mogu izvršiti slanjem ispunjenih obrazaca preko profesora TZK najkasnije do ponedjeljka 27. veljače 2017. do 12 h na email : sport@unist.hr
(prijave moraju sadržavati sve zatražene podatke: ime i prezime studenta, datum rođenja, oib, broj indexa, kontakt voditelja ekipe, potpis profesora TZK ili dekana fakulteta, pečat fakulteta).

Za sve ostale informacije možete se javiti na sljedeće brojeve mobitela:
Mali nogomet – Lukša Roje 099 2222 767 e-mail: luksaroje@gmail.com
Košarka Milan Karakaš 095 518 13 94 e-mail: milankarakas0@gmail.com

Svi potrebni dokumeti se nalaze na linkovima:

Propozicije – Futsal

Propozicije – Košarka

Obrazac za prijavu ekipa ’16.

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se