Unisport cageball & košarka 3×3

Poštovani studenti i nastavnici,

Splitski sveučilišni sportski savez sukladno planu i programu rada, organizira Prvenstvo Sveučilišta u cageball-u i košarci 3×3. Natjecanje će se održati na krovu sportske dvorane na Kampusu 25. travnja s predviđenim početkom u 15 sati (ovisit će o broju prijavljenih ekipa).

Prijave su otvorene do 19.4.2019. do 12:00 sati.

Prijave se mogu izvršiti ISKLJUČIVO popunjavanjem online obrasca:

Cageball

Košarka 3×3

Za sve ostale informacije možete se javiti na sljedeći broj mobitela:
Cageball – Lukša Roje 099 2222 767
Košarka 3×3 – Hrvoje Marin 091 958 23 27

 

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se