Udruga IMEF prima nove članove!

Udruga IMEF osnovana je s ciljem promicanja i razvitka informatičkog menadžmenta te razvoja potencijala studenata Sveučilišta u Splitu kroz organiziranje i sudjelovanje na raznim projektima, radionicama, konferencijama i seminarima. Putem povezivanja gospodarstva i studenata, organiziranja stručnih izleta, prigodnih društvenih, kulturnih i drugih programa te surađujući s ostalim studentskim udrugama, koristimo i razvijamo talente svakoga člana te stečemo poslovna poznanstva i sklapamo prijateljstva.

Ako te zanima IT svijet, želiš biti dio organizacijog tima IT konferencija, radionica i seminara ili se možda vidiš u grafičkom i web dizajnu, pridruži nam se i razvij svoj potencijal kako bi se istaknuo pred budućim poslodavcem!

Dobrodošli su svi studenti bez obzira na smjer i fakultet!

Regrutacija traje od 30.10.2017-13.11.2017.

Prijave na: www.imef.hr/uclani-se/.

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se