Timu KIFST nagrada Županije i Sveučilišta za Izradu strategije UAS

Svečana dodjela priznanja autorskom timu Sveučilišta u Splitu za izradu Strategije razvoja Urbane aglomeracije Split održana je u ponedjeljak 20. studenog u vijećnici Ekonomskog fakulteta.

Tom prigodom uz prisustvo  Župana Splitsko-dalmatinskog Blaženka Bobana i dogradonačelnika  Grada Splita Nina Vele, rektor prof. dr. sc. Šimun Anđelinović, uručio je stručnjacima sa Sveučilišta priznanja za ukupni i pojedinačni doprinos u izradi Strategije, a temeljem dodijeljene Nagrade Splitsko-dalmatinske županije za izradu Strategije razvoja Urbane aglomeracije Split i sveukupan doprinos društvenom razvoju Splitsko-dalmatinske županije. Stručni timKineziološkog fakulteta u Splitu sačinjavali su:  prof. dr .sc. Đurđica Miletić,  prof. dr sc. Jelena Paušić, prof. dr. sc. Zoran Grgantov i voditelj tima  izv. prof. dr. sc.  Dražen ČularNaši kineziolozi  izradili su analizu stanja  i poglavlje  Sport i tjelesna aktivnost korisni za zdravlje. Potrebno je naglasiti da su  djelatnici Kineziološkog fakulteta, kao i ostali uključeni djelatnici Sveučilišta uložili izniman višemjesečni trud  te su stategiju  izradili potpuno besplatno,  čime je Sveučilište u Splitu dalo  izuzetan obol u promicanju znanosti, gospodarstva, prosvjete, kulture, športa, zdravstva, socijalne skrbi i drugih područja društvenog života u Splitsko-dalmatinskoj županiji.  Temeljem Izrađene strategije,  Gradovi i općine Urbane aglomeracije Split dobili su priliku iskoristiti više od 62.000.000 eura iz europskih fondova.

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se