Svjetski znanstvenici ponovno u Splitu

Stefano Vando sa University of Rome Tor Vergata i Johnny Padulo sa University e-campus iz Italije, ujedno i djelatnik naše Institucije dolaze  23. srpnja i boravit će u Splitu do 31. srpnja 2016. Godine.  U ponedjeljak 25.  srpnja 2016. s početkom u 11.00 sati na Institutu za Kineziologiju (Osječka 11, sportski centar Gripe) održat će se predavanja za sve zainteresirane djelatnike, vanjske suradnike studente, predavače, doktorande i poslijedoktorande. Ulaz je slobodan i svim ostalim zainteresiranim osobama, a  teme predavanja su :

Johnny Padulo, “Kako ostvariti napredak u istraživanju? ”

Stefano Vando: “Mogućnosti primjene Nintenda Wii u istraživanjima u kineziologiji i sportu”

 

Osim predavanja Johnny i Stefano će tijekom svog boravka u Hrvatskoj provoditi znanstveno istraživanje u kojem će analizirati povezanost asimetrije u držanju tijela i incidencijska ozljeđivanja kod mladih odbojkašica.

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se