Svečani prijem studenata prve godine stručnog preddiplomskog studija

Svečani prijem studenata prve godine stručnog preddiplomskog studija kineziologije održat će se u petak, 28. listopada 2016. godine u učionici 1. Kineziološkog fakulteta, Teslina 10. 4 kat.  prema sljedećem rasporedu:

 

  • 12.00 sati za usmjerenja SPORTSKI TRENER (svi sportovi) i KONDICIJSKA PRIPREMA SPORTAŠA
  • 13.00 sati za usmjerenja KINEZIOLOŠKA REKREACIJA I FITNES i KINEZITERAPIJA

Raspored predavanja za 1. semestar preddiplomskog stručnog studija nalazi se na linku.

 

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se