Svečana promocija

Zadovoljstvo nam je predstaviti

SVEČANU PROMOCIJU

  • završenih prvostupnika stručnog i sveučilišnog preddiplomskog studija Kineziološkog fakulteta  Sveučilišta u Splitu

 koja će se održati dana 18. svibnja 2016. godine (srijeda) s početkom u 14.00 sati u velikoj dvorani Filozofskog fakulteta u Splitu, Teslina 12

  • diplomiranih studenata specijalističkog diplomskog stručnog studija i sveučilišnog diplomskog studija Kineziološkog fakulteta  Sveučilišta u Splitu

 koja će se održati dana 18. svibnja 2016. godine (srijeda) s početkom u 15.30 sati u velikoj dvorani Filozofskog fakulteta u Splitu, Teslina 12.

         

D E K A N I C A

                                                      Prof. dr. sc. Đurđica Miletić

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se