Suradnja s Lithuanian Sports University

Tijekom posjeta dekanice prof.dr.sc. Đurđice Miletić i prodekanice izv.prof.dr.sc. Jelene Paušić Litvanskom sportskom sveučilištu (LSU) dogovorena je daljnja znanstvena i stručna suradnja dviju institucija. Uspješno su okončane pripreme za prijavu Horizont 2020 projekta u kojem sudjeluje 19 partnera. Sa Sveučilišta u Splitu partneri su Ekonomski i Kineziološki fakultet.

IMG_4409

Rektor Dr. Aivaras Ratkevičius i prorektor za znanost Prof. Dr. Arvydas Stasiulis LSU-a iskazali su podršku za pokretanje združenog doktorskog studija (Joint Phd) iz područja sportskog menadžmenta, a što je nastavno na Sporazum o suradnji Sveučilišta u Splitu i LSU-a. Dogovoreni združeni doktorski studij sportskog menadžmenta realizirati će Kineziološki i Ekonomski fakulteti u suradnji s LSU-om.

IMG_4461

IMG_4475

 

S dekanom Assoc. Prof. dr. Nerijus Masiulisom (Faculty of Sport biomedicine – LSU) i Assoc. Prof. dr. Irenom Valantine analizirane su mogućnosti pokretanja novih združenih studija na diplomskoj razini studija.

panorama

U sklopu 28th Symposium of the International Council for Physical Activity and Fitness Research (ICPAFR) dekanica Prof. dr.sc. Đurđica Miletić prezentirala je rezultate znanstvenog projekta Mjerenja motoričkih znanja u kineziologiji.

IMG_4458

 

SM cong 2017

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se