Studentski zbor Sveučilišta u Splitu organizira radionice o pisanju projekata

Studentski zbor Sveučilišta u Splitu, uoči javnog poziva za nenatječajna sredstva za akademsku godinu 2016./2017., organizira radionice o pisanju projekata. Dosadašnje iskustvo pokazalo je kako većina dobrih ideja i projekata ne prolazi na natječaju zbog loše ispunjenog obrasca ili loše elaboriranog projekta, da bismo to promjenili napravili smo određene korake ka edukaciji studenata o tome kako kvalitetno napisati projekte, te ispuniti potrebni obrazac. Drugi dan radionica posvećen je kategoriji Znanstveno-tehnoloških projekata.

Radionica o pisanju projekata iz kategorije Znanstveno-tehnoloških projekata održat će se u četvrtak (27.10.) na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu (FESB), u dvorani C501 sa početkom u 20:00. Radionicu će voditi Deni Milišić iz udruge UPS i Branimir Jurun, obojica voditelji odlično napisanih projekata financiranih nenatječajnim sredstvima prošle akademske godine. Pozivaju se svi zainteresirani studenti da prisustvuju radionici u pisanju projekata u naznačenoj kategoriji.

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se