Sportom protiv nasilja i isključenosti (Sport Against Violence and Exclusion – SAVE)

Poštovani,

Kineziološki fakultet u Splitu, partner je u međunarodnom projektu kojeg izvodi ukupno 9 partnerskih organizacija iz 7 europskih država. 

Sport protiv nasilja i isključenosti (eng. Sport Against Violence and Exclusion – SAVE) projekt je financiran u sklopu EU programa Erasmus+ Sport, a osnovni ciljevi projekta su: definiranje kompetencija potrebnih za predviđanje, izbjegavanje i prestanak nasilja, isključivanja i netolerancije kroz sport, te korištenje sporta kao ‘alata’ za rješavanje sukoba; rješavanje sukoba kao dijela budućeg kurikuluma na sveučilištima i programima cjeloživotnog učenja; izgradnja kapaciteta sportskih obrazovnih ustanova za učinkovito upravljanje uporabom ‘alata’ za rješavanje sukoba. 

U cilju ostvarivanja navedenih ciljeva projekta, ‘dizajn’ projekta iziskuje utvrđivanje trenutnog stanja i potreba kako bi se prikupile potrebne informacije i podaci na kojima će se temeljiti daljnje projektne aktivnosti.

Sa zadovoljstvom Vas pozivamo na predstavljanje projekta koje će se održati 11. travnja u 14:30 sati na adesi Teslina 10 – 4. kat.

 

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se