Splitski kineziolozi na Olimpijskim igrama!

Obzirom na fantastičan uspjeh i plasman na Olimpijske igre u Riu, koji su pobjedom nad reprezentacijom Norveške ostvarili Hrvatski rukometni reprezentativci željeli bismo ovim putem, pored samih igrača i ostalih osoba zaslužnih za ovaj veličanstven rezultat, iskrene čestitke posredstvom uputiti cijelom stručnom stožeru Hrvatske rukometne reprezentacije, a pogotovo djelatnicima, suradnicima i studentima Kineziološkog fakulteta u Splitu kako slijedi:

1. Željko Babić – glavni trener reprezentacije RH stručni prvostupnik kineziologije – trener rukometa i student specijalističkog diplomskog studija kineziologije na KIFST
2. doc. dr. sc Mario Tomljanović, kondicijski trener rukometne reprezentacije, voditelj usmjerenja kondicijske pripreme i voditelj odsjeka za cjeloživotno učenje Kineziološkog fakulteta u Splitu.
3. Ivica Maraš – direktor reprezentacije, stručni prvostupnik kineziologije – trener rukometa, mentor u nastavnoj bazi Kineziološkog fakulteta u Splitu za područje rukometa
4. Petar Metlićić, pomoćni trener – student druge godine stručnog preddiplomskog studija – trener rukometa, predstavnik nastavne baze Rukometne akademije Balić-Metličić
5. Ivano Balić – student stručnog preddiplomskog studija kineziologije – trener rukometa

Čestitka (izjava) prodekana za poslovanje i financije Kineziološkog fakulteta u Splitu:

“Poštovane kolege članovi stručnog stožera Hrvatske rukometne reprezentacije, dragi prijatelji, kao najreprezentativnijim promotorima kineziološke struke i naše institucije U ime dekanice, uprave i svih studenata Kineziološkog fakulteta u Splitu želim Vam od srca čestiti na profesionalno odrađenom poslu i Plasmanu na Olimpijske igre u Riju. Još jednom ste svojim radom pokazali da posjedujete znanje i kapacitete za veličanstvene sportske dosege. Sigurni smo da ovo nije zadnja čestitka koju Vam upućujemo. Sretno na Olimpijskim igrama!”

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se