Službena stranica Studentskog zbora KIFST

Zadovoljstvo mi je obavijestiti vas da je Studentski zbor KIFST napravio svoju službenu facebook stranicu. Cilj stranice je držati studente informiranima, objavljivati sve akcije na našem fakultetu bilo volonterskog, zabavnog ili znanstvenog karaktera. Smatramo da će stranica izvrsno služiti za bolje informiranje, poticanje studenata na aktivizam te pridonijeti samoj kvaliteti nastave i podizati imidž fakulteta.

Link na stranicu

Srdačan pozdrav,

Antonio Župan, predsjednik Studentskog zbora

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se