Šest dobitnika Rektorove nagrade u akademskoj godini 2016/2017 s Kineziološkog fakulteta u Splitu

Temeljem Pravilnika o Rektorovoj nagradi, Odluke o raspisivanju Natječaja te prijedloga Povjerenstva za dodjelu Rektorove nagrade, rektor Sveučilišta u Splitu prof. dr. sc. Šimun Anđelinović donio je Odluku o dobitnicima Rektorove nagrade  u akademskoj godini 2016./2017., a za postignuća u akademskoj godini 2015.-2016. i to za izvrsnost, za znanstveni ili umjetnički rad, posebne nagrade za izniman uspjeh u javnom nastupu, djelovanju, sudjelovanju i uspjehu na državnim i  međunarodnim natjecanjima te nagrade za studenta pojedinca/grupu studenata, koji uspješno izvršavaju svoje obveze i ostvare izniman uspjeh u javnom djelovanju i društveno korisnim aktivnostima na Sveučilištu i društvenoj zajednici.

Dobitnici Rektorove nagrade, rektora Sveučilišta u Splitu prof. dr. sc. Šimun Anđelinović s Kineziološkog fakulteta u Splitu:

REKTOROVA NAGRADA ZA IZVRSNOST:
1. Duje Dumanić
2. Mihaela Pavlović

REKTOROVA NAGRADA ZA ZNANSTVENE RADOVE:
1.Karla Šitić i Duje Dumanić

POSEBNA REKTOROVA NAGRADA:
1. Dino Sinovčić
2. Hrvoje Marinović
3. dr. sc. Damir Zubac, koji je ujedno i dobitnik nagrade “Mladi istraživač u 2016.” koju dodjeljuje Hrvatski kineziološki savez za iznimno ostvarenje u pethodnoj akademskoj godini.

Svečana dodjela Rektorove nagrade održat će se u petak  16. lipnja u 18.30 sati u velikom amfiteatru Medicinskog fakulteta, Šoltanska 2, u prigodi proslave Dana Sveučilišta. 

pročitajte više na:

http://www.unist.hr/novosti/studentski-zivot/odluka-o-dobitnicima-rektorove-nagrade-u-akademskoj-godini-20162017-93447

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se