Seecel nagradno natjecanje produženje termina prijave i predaje

Rok za prijavu na nagradni natječaj za izbor najboljih studentskih poslovnih planova i eseja iz područja „Poduzetništva u kineziologiji i sportu“ produžen je do 20. 08. 2015, a rok za predajuposlovnih planova i eseja do 31.08.2015. Podsjećamo Vas da prijave za sudjelovanje na natječaj trebate poslati Katiji Kovačić, mag. oec. na e mail. katkov@kifst.hr. Na istoj e mail adresi možete dobiti i sve dodatne informacije o natjecanju. Ističemo također da je riječ o nagradnom natjecanju s bogatim nagradnim fondom na kojem mogu sudjelovati isključivo studenti Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Splitu.

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se