Rezervacija smještaja studenata za mj. rujan 2015.

Poštovani studenti,

Kao svake godine i ove godine u studentskom domu „Bruno Bušić“možete rezervirati smještaj za mjesec rujan, i to za period od 01. rujna 2015. g. do 30. rujna 2015. g. do 12.00 sati, naravno ukoliko Vam je isti neophodan. Stoga, rezervaciju smještaja možete izvršiti u studentskom domu „Bruno Bušić“ u sobi br: 101, u periodu od 08. lipnja 2015 g do 30. lipnja 2015 g. Smještaj za mjesec rujan studenti mogu ostvariti jedino u studentskom domu „Bruno Bušić“, bez obzira u kojem su studentskom domu bili smješteni kroz tekuću akademsku godinu.

Napominje se da nakon navedenog roka neće biti dopušteno, niti moguće, rezervirati smještaj za mjesec rujan 2015.g.

Postupak  rezervacije:

Svi studenti koji žele rezervirati smještaj za mjesec rujan 2015., trebaju se obratiti u sobu 101 dom „Bruno Bušić“ uz predočenje indeksa.

Cjelokupni iznos smještaja od 400,00 kuna studenti će platiti prije samog  useljenja u dom u  mjesecu rujnu i to virmanskom uplatnicom koju će zajedno sa računom dobiti u studentskom domu „Bruno Bušić“ soba 102.

Studenti koji nisu sudjelovali u natječaju za smještaj u dom, akademska 2014/15., nemaju pravo na studentski dom u mjesecu rujnu.

Oni studenti koji ne uplate dom, neće moći useliti bez obzira na upisanu rezervaciju.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti gđi. Nevenki Buzov ili g. Toniju Kvarantanu  (soba 101, studentskog doma „Bruno Bušić“)., tel: 021 386 727.

RUKOVODITELJ SLUŽBE STUDENTSKOG SMJEŠTAJA
I TURISTISTIČKIH POSLOVA SC-a SPLIT

Matko Matković

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se