Priznanje Kineziološkom fakultetu u Splitu za uspješan rad u okviru SEECEL projekta

Kineziološki fakultet u Splitu dobio je veliko priznanje od strane SEECEL-a (Centra za razvoj poduzetništva u zemljama jugoistočne Europe). Naime 7. travnja 2016. (četvrtak) u multimedijalnoj dvorani Ministarstva vanjskih i europskih poslova (MVEP) s početkom u 9.30 sati održat će se Okrugli stol u okviru Jadransko jonske inicijative (JJI) na temu učenja za poduzetništvo.

Zbog odlično provedenih aktivnosti u okviru projekta „RAZVOJ PODUZETNIČKOG DRUŠTVA U ZEMLJAMA ZAPADNOG BALKANA I U TURSKOJ“ predstavnici SEECEL operativnog tima Kineziološkog fakulteta dobili su poziv od strane uprave SEECEL-a da prezentiraju svoja poduzetnička iskustva sudionicima ovog važnog događaja.

Okruglom stolu nazočiti će između ostalih i  predstavnici Ministarstva vanjskih i europskih poslova, Ministarstva poduzetništva i obrta, gospodarske i obrtničke komore, visoki predstavnici Jadransko jonske inicijative te predstavnici SEECEL-a.

Ovim priznanjem potvrđena je ispravnost strateške usmjerenosti Kineziološkog fakulteta u Splitu ka obrazovanju poduzetnih, tržišno orijentiranih i društveno uključenih kineziologa.

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se