PRIVREMENI REZULTATI RAZREDBENOG ISPITA (provjere motoričkih sposobnosti)

Privremene rezultate razredbenog ispita (provjere motoričkih sposobnosti) održanog dana 08.07.2015. možete pogledati ovdje.

Žalbe na privremene žalbe podnose se 10.07.2015. do 10.00 sati putem e-maila studentska.sluzba@kifst.hr, ili osobno, u Studentsku službu Fakulteta.

Konačni rezultati razredbenog ispita (provjere motoričkih sposobnosti), nakon rješavanja po žalbama, objavit će se 10.07.2015. u 14.00 sati.

Kandidati koji su položili razredbeni ispit trebaju čekati objavu rezultata državne mature (privremeni: 13.07./konačni: 17.07.),  te objavu rang lista po studijskim programima 17.07. u 18.00 sati.Upisi na Kineziološki fakultet u Splitu provodit će se od 20. do 24.07.2015. Detaljnije informacije o upisima objavit će se nakon objave rezultata državne mature.
Informacije o eventualnom održavanju jesenskog upisnog roka objavit će se 25.07.2015., ukoliko ostane slobodnih upisnih mjesta.

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se