Predstavljanje sveučilišnog udžbenika autora prof. dr. sc. Saše Krstulovića “Motorički razvoj čovjeka”

Promocija sveučilišnog udžbenika autora prof. dr. sc. Saše Krstulovića “Motorički razvoj čovjeka”održati će se 27. rujna 2018. (četvrtak) s početkom u 18.00 sati u prostorijama Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Splitu,Teslina 10 (4. kat).

Knjigu će predstaviti prof.dr.sc. Boris Maleš (recezent), gđa. Jelena Hrgović (dogradonačelnica Grada Splita) te sam autor.

Promocija će imati humanitarni karakter, a po završetku će se organizirati prigodni domjenak.

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se