Predstavljanje projekta „Razvoj poduzetničkog inkubatora za visoke tehnologije Sveučilišta u Splitu“

Predstavljanje EU projekta „Razvoj poduzetničkog inkubatora za visoke tehnologije Sveučilišta u Splitu“ održat će se u petak 20. listopada, s početkom u 10 sati u Velikom amfiteatru Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje (FESB.)

Riječ je o projektu financiranim iz Europskog fonda za regionalni razvoj u okviru Poziva ‘Razvoj poslovne infrastrukture’ (referentni broj KK.03.1.2.01.) kojim će u funkciju biti stavljen prvi inkubator za visoke tehnologije u Republici Hrvatskoj, s nositeljem UNIST Tehnološki park d.o.o. Split, u 100 postotnom vlasništvu Sveučilišta u Splitu.
Ovim projektom Sveučilište u Splitu pokazuje kako brine o potrebi razvoja područja visokih tehnologija na području Splitsko-dalmatinske županije i šire regije, s obzirom da jedino ono posjeduje adekvatne znanstveno-istraživačke, stručne i visokoškolske kapacitete u STEM i drugim područjima visokih tehnologija na području cijele Dalmacije.

Svečano otvaranje projekta svojim izlaganjima uveličat će gradonačelnik grada Splita Andro Krstulović Opara, rektor Sveučilišta u Splitu prof.dr.sc. Šimun Anđelinović, direktor Rimac automobili d.o.o. Mate Rimac te direktor Profico d.o.o. Mateo Perak.

Zbog organizacije događanja, molimo da se za sudjelovanje prijavite do 19. listopada 2017. godine putem telefona: 021 612 673 ili e-mail:a kresimir.budisa@unist.hr.

Detaljan program nalazi se u prilogu ispod.

Pozivnica – Unist tehnološki park

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se