Predavanja i vježbe gostojućeg nastavnika Snježane Schuster, v.pred.

U okviru obvezne nastave usmjerenja iz Kineziterapije gostovati će nastavnica Snježana Schuster, v. pred. sa Zdravstvenog veleučilišta u Zagrebu.

Održati će predavanja i vježbe na temu Tjelesno vježbanje tijekom trudnoće i Tjelesno vježbanje nakon poroda.

Snježana je napisala dvije knjige (Vježbe za trudnice. Zagreb: Biovega, 2004, , Vježbe poslije porođaja. Planetopija. Zagreb, 2008.).

Studentima usmjerenja kineziterapije predavanja su obvezna. Pozivaju se i studenti usmjerenja Rekreacije i usmjerenja Osobnih trenera da prisustvuju predavanjima i vježbama po slijedećem rasporedu:

petak, 12.lipnja, 14.00 do 17.00 u FIZ predavanja
subota, 13.lipnja, 10.00 do 13.00 u DVKIF vježbe

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se