Poziv studentima – Savjetovalište za studente s invaliditetom

Savjetovalište za studente s invaliditetom koje djeluje pri Sveučilišnom centru za savjetovanje studenata, a uz podršku prorektora za studente, studentski sport i studentski standard, prof. dr. sc. Borisa Maleša, i uz pomoć i podršku studenata s invaliditetom, pokreće ciklus radionica namijenjenih studentima završne (pete) godine nastavničkog smjera.

Cilj radionica je kod studenata pobuditi svijest o poteškoćama, pravima i mogućnostima osoba s invaliditetom u nastavnom procesu, kao i u svakodnevnim aktivnostima.

Radionica će se održati u utorak 12.04. u 12:30 na Kineziološkom fakultetu u velikoj učionici (FIZ) u sklopu predavanja na predmetu Baseball.

Pozvani su i studenti ostalih godina.

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se