Poziv na predavanja Prof. dr. sc. Will G Hopkinsa

Pozivaju se svi djelatnici, vanjski suradnici, a posebno doktorandi, poslijdoktorandi, te studenti diplomskog studija kineziologije da prisustvuju predavanjima

Making Inferences about Effects / Donošenje zaključaka na osnovu utvrđenih efekata

„How to Assess a Meta-analysis / Kako procijeniti meta-analizu“

 

Predavač:

prof. dr. sc. Will G Hopkins

Professor of Research Design and Statistics, Victoria University, Melbourne, Australia

 Adjunct Professor, Defence Institute, Oslo, Norway

 

Predavanje će se održati u srijedu, 16.03.2016. s početkom u 11:00 sati na Ekonomskom fakultetu u Splitu, Svečani amfiteatar

 

Sadržaj predavanja:

Making Inferences about Effects – magnitude-based inference and comparation with the traditional null-hypothesis test, using findings from a recently published study on error rates, decision rates and publication bias.

How to Assess a Meta-analysis – what a meta-analysis represents and the various mistakes that occur frequently in recent meta-analyses.

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se