Poziv na info dan ~predstavljanje izmjena i dopuna poslijediplomskog sveučilišnog (doktorskog) studija kineziologije~

Pozivamo sve zainteresirane osobe koje planiraju upisati Poslijediplomski sveučilišni (doktorski) studij kineziologije na našoj instituciji da prisustvuju Info danu gdje će se prezentirati način upisa i studiranja Poslijediplomskog sveučilišnog (doktorskog) studija kineziologije.

Prezentacija o aktualnim izmjenama studija i svim novim detaljima održat će se 16. prosinca 2019. godine u 10.00h u učionici Kineziološkog fakulteta u Splitu, na 4.katu Tesline 10, nakon čega očekujemo Vaša pitanja. Želja nam je ovim putem otkloniti sve Vaše nedoumice vezane za ovaj studij i pomoći Vam približiti plan, program i način studiranja.

Svi oni koji nisu u mogućnosti osobno prisustvovati info danu, omogućili smo putem Zoom aplikacije spajajnje on line putem. Ukoliko ima takvih, molim obratite se do petka 13. prosinca 2019. god. Ljubici Perko Žaknić na mail ljubica.perko.zaknic@kifst.hr koja će Vam pola sata prije početka sastanka poslati mailom link za spajanje.

U međuvremenu predlažemo da na mobilne telefone instalirate Aplikaciju „ZOOM Cloud Meetings“.

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se