Poziv na humanitarni koncert „Božić na Sveučilištu“

Poštovani,

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na humanitarni koncert „Božić na Sveučilištu“ u četvrtak, 21. prosinca,  s početkom  u 19 sati u amfiteatru Medicinskog fakulteta, Šoltanska 2, na kojem će nastupiti orkestar i solisti Umjetničke akademije u Splitu te solisti Hrvatskog narodnog kazališta.

Koncertom će se obilježiti završetak akcije “Dobro srce studenata Splita, a održat će se u suorganizaciji Hrvatskog narodnog kazališta i Sveučilišta u Splitu, odnosno Umjetničke akademije i Medicinskog fakulteta.

Na dan koncerta, umjesto plaćanja ulaznica, prikupljat će se novčane donacije na ulazu. Prikupljeni prihod će u cijelosti biti namijenjen potrebitim studentima splitskog sveučilišta koji su u evidenciji Caritasa splitsko-makarske nadbiskupije.

Isto tako, sve sastavnice Sveučilišta mogu poduprijeti ovu akciju uplatom na poseban račun Caritasa, upisom svrhe: Akcija za studenta Sveučilišta u Splitu slabijeg imovinskog stanja

žiro račun: HR64 2340 0091 5109 0318 4

SWIFT CODE PBZGHR2X

 

U nadi da ćete se odazvati našem pozivu, srdačno Vas pozdravljam.

 

REKTOR

Prof. dr. sc. Šimun Anđelinović, s.r.

 

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se