Potpisan sporazum sa Športskom zajednicom Zadarske županije

U četvrtak 01. Rujna 2016. u Zadru je  organizirano  svečano potpisivanje sporazuma o suradnji između Športske  zajednice zadarske županije i Kineziološkog fakulteta u Splitu. U ime Kineziološkog fakulteta u Splitu, prisutni su bili Dekanica prof. dr. sc. Đurđica Miletić i doc. dr. sc. Dražen Čular, a u ime Športske zajednice zadarske županije tajnik dr. sc. Željko Birkić.  Naglašeno je  da potpisivanje sporazuma otvara mogućnost suradnje na području edukacije i sportske dijagnostike, a s osnovnim ciljem povećanja dostupnosti i kvalitete stručnog obrazovanja u području kineziologije i sporta u RH. Na partnerskoj osnovi prezentirane su brojne mogućnosti suradnje i partnerskog modela koji razvija Kineziološki fakultet u Splitu, a od kojih se mogu izdvojiti: zajednička izrada edukativnih programa, povlačenje sredstava iz fondova EU, sudjelovanje stručnih osoba po preporuci Saveza u realizaciji različitih programa, te komparativne prednosti edukacije metodom učenja na daljinu. Po svečanom potpisivanju sporazuma Potpisnici su naglasili najzanimljiviji dio suradnje dvije institucije, a to je početak  realizacije stručnog studija za školovanje trenera prvostupnika već u rujnu, najavivši prezentaciju za sve zainteresirane osobe koja će se održati u Zadru tijekom rujna.

 

image2

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se