Posjet nastavnoj bazi – Poliklinika “Sv. Katarina”

Specijalna bolnica Sv. Katarina i Kineziološki fakultet protekloga kolovoza potpisali su sporazum o suradnji a čime je specijalna bolnica postala nastavna baza Fakulteta.

sv katarina logokikilili_plavi

 

Uprava Fakulteta pojačana s Načelnikom Sektora za razvoj sporta Ministarstva znanosti obrazovanja i sporta, g. Darkom Vučićem, posjetila je Polikliniku specijalne bolnice Sv. Katarina u Zagrebu.

Prof.dr. sc. Draganu Primorcu, predsjedniku Upravnog Vijeća Specijalne bolnice Sv. Katarina, uručena je natpisna ploča nastavne baze Fakulteta.

sv katarina 3

Dogovoreni su koraci u suradnji između dvije institucije.

sv katarina 1

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se