Početak akademske godine 2020/2021 za sveučilišne (redovne) studije

Početak akademske godine 2020/2021

za sveučilišne (redovne) studije

1/ Prijem studenata prve godine Sveučilišnog preddiplomskog studija (redovni studij) – brucoši, održat će se dana 28. rujna 2020. godine (ponedjeljak)  u 09.00 sati na igralištu Nadbiskupijske gimnazije u Teslinoj ulici, preko puta ulaza u glavnu zgradu Fakulteta.

2/ Nastava za drugu i treću godinu sveučilišnog preddiplomskog, te prvu i drugu godinu sveučilišnog  diplomskog studija, započinje 5. listopada (ponedjeljak) 2020. (ponedjeljak).

3/ Upisi u više godine vršiti će se prema sljedećem rasporedu:

  1. od 21. rujna do 01. listopada studenti druge i treće godine sveučilišnog preddiplomskog studija kineziologije, te druge godine sveučilišnog diplomskog studija kineziologije
  2. I 02. listopada studenti prve godine sveučilišnog diplomskog studija kineziologije
  3. Upisi će se većinom provoditi on-line načinom prema naknadnoj obavijesti

 

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se