Održana prva Fokus grupa za izradu prijedloga standarda zanimanja SPORTSKI TRENER

U prostorijama Kineziološkog fakulteta dana 18.02.2017. održana je prva u nizu Fokus grupa za izradu standarda zanimanja u sklopu Reforme studijskih programa 2018/2019.
Fokus grupa započela je s radom u  10.00 te završila u 16.00 sati. Tijekom radnog sastanka utvrdili su se svi ključni poslovi za prijedlog standarda zanimanja Sportski trener kao i pripadajući skupovi kompetencija po pojedinom ključnom poslu.

U radu fokus grupe sudjelovali su:

  1. Prof. dr. sc. Nenad Rogulj – KIF
  2. Prof. dr. sc. Zoran Grgantov – KIF
  3. Prof. dr. sc. Saša Krstulović – KIF
  4. dr. sc. Željko Birkić – Tajnik Športske zajednice Zadarske županije
  5. Božica Palčić, struc. bacc. – Direktorica rukometnog kluba “Podravka”
  6. Željan Kukovec, dipl. oec. – Hrvatski zavod za zapošljavanje
  7. Prof. dr. sc. Ljerka Srhoj – Predsjednica kluba ritmičko sportske gimnastike „Rusulice“
  8. dr. sc. Goran Kuvačić, pred. – KIF

 

 

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se