Održana fokus grupa za izradu prijedloga standarda zanimanja radnog naziva “Sport Science”

U prostorijama Kineziološkog fakulteta dana 20.01.2018.godine održana je Fokus grupa za izradu standarda zanimanja u sklopu Reforme studijskih programa 2018/19. Kineziološkog fakulteta.

Prvi radni sastanak Fokus grupe započeo je s radom u 10.00 te završio u 14.00 sati. Tijekom sastanka utvrdili su se svi ključni poslovi za prijedlog standarda zanimanja još uvijek radnog naziva “Sportski znanstvenik” kao i pripadajuće kompetencije po pojedinom ključnom poslu.

U radu fokus grupe sudjelovali su: doc. dr. sc. Marijana Čavala,  prof. dr. sc. Boštjan Šimunić (ZRS, Kopar), dr. sc. Damir Zubac, izv. prof. dr. sc. Dražen Čular, Stipe Pletikosa, prof. dr. sc. Zoran Grgantov i prof. dr. sc. Vladan Papić (FESB), a u daljnjem radu najavljena je i suradnja s prof. dr. sc. Goranom Markovićem i prof. dr. sc. Slobodanom Jarićem.

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se