Održan znanstveni seminar: „Paradigma anaerobnog kapaciteta i anaerobne snage“

U sklopu 3. Dana kinziologije, u organizaciji Kineziološkog Fakulteta u Splitu i Hrvatskog Instituta za kineziologiju i sport, u subotu, 28.10.2017. održan je znanstveni seminar pod nazivom: „Paradigma anaerobnog kapaciteta i anaerobne snage“. Tom prilikom su eminentni međunarodni stručnjaci  prof. dr. sc. Johny Padulo, prof. dr. sc. Alessandro M . Zagatto i prof. dr. sc. Y. Nakamura održali niz oralnih i praktičnih predavanja.

Zahvaljujemo se predavačima i svima koji su došli, a posebno našim studentima koji sudjelovali u testiranjima koja su provedena u sklopu praktičnih predavanja.

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se