Održan Kick-off meeting Erasmus +Sport projekta

 

Na prvom projektu iz programa Erasmus + Sport na kojem je Kineziološki fakultet koordinator, održan je Kick-off meeting. Tijekom dva dana, 18. i 19. veljače predstavnici partnerskih institucija i koordinatora dogovorili su termine održavanja glavnih aktivnosti na projektu te dogovorili financijske obveze partnera i koordinatora.
Jelena Paušić Faculty of Kinesiology, project coordinator
Nina Ivančić Faculty of Kinesiology, project asisstent
Saša Varmuža Udruga ANIMI, staff member
Irena Konda Udruga ZAJEDNO, staff member
Thomas Buik St. Angela’s Participation Centre – SAPC Glasgow, Scotland, UK, staff member
Luigi Raia “Centro Vita” Onlus, Napoli, Italy, staff member

http://web.kifst.unist.hr/erasmus-sport-streetm/

 

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se