ODLUKA O ODABIRU KANDIDATA ZA MOBILNOST OSOBLJA ZA 2015/2016

Prema rezultatima natječaja za Erasmus+ mobilnost nastavnog i nenastavnog osoblja za zimski semestar akademske godine 2015/2016 Povjerenstvo za odabir kandidata za mobilnost odobrilo je odlazak na mobilnost i nastavnicima s našeg Fakulteta i to:

  • Doc. dr. sc. Danijela Kuna (University in Maribor)

Kompletnu listu i odluku pronađite na http://www.unist.hr/suradnja/programi/erasmus-plus/natjecaji/odluka-o-odabiru-kandidata-u-okviru-programa-erasmus-u-zimskom-semestru-22669

Doc. dr. sc. Ana Kezić
Erasmus koordinator

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se