Obavijest studentima stručnih preddiplomskih i specijalističkih diplomskih studija

Upute za ispitni rok

  1. Ispiti se ne prijavljuju putem Studomata
  2. Studomat služi samo da pratite upisane predmete i ocjene
  3. Termini ispita objavljeni su na linku: http://web.kifst.unist.hr/ispitni-rokovi-strucni-preddiplomski-studij/. Na Studomatu se vidi samo prvi dan roka.
  4. On-line studenti se trebaju javiti predmetnim nastavnicima e-mailom što prije kako bi dogovorili termin on-line ispita (ako nije objavljen termin održavanja ispita online)
  5. Popis predmeta koji su zbog promjene nositeljstva prebačeni iz zimskog u ljetni semestar možete pronaći na linku: http://web.kifst.unist.hr/progradu_notife/izmjene-i-dopune-predmeta-i-nositeljstva/ (u veljači ispitima iz tih predmeta mogu pristupiti samo studenti koji te predmete ak. godine 2019/2020 ponavljaju)

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se