Obavijest studentima 3. godine Sveučilišnog preddiplomskog studija kineziologije

Dana, 24.03.2015. godine, studenti 3. godine Sveučilišnog preddiplomskog studija kineziologije, neće imati nastavu po već objavljenom Rasporedu nego kako slijedi Prof. dr. sc. Goran Marković održati će praktična predavanja od 09.00 do 12.00 sati u dvorani Instituta kineziologije i sporta – ŠC Gripe:

1. Funkcionalni trening s otporom
2. Funkcionalna dijagnostika i rehabilitacija kralježnice

U poslijepodnevnim satima od 16.00 sati  u Multimedijalnoj dvorani Odsjeka za cjeloživotno učenje unutar kompleksa SC Gripe, biti će održan Okrugli stol „Poduzetništvo u kineziologiji i sportu“.

Studenti su obvezni prisustvovati navedenim događanjima.

izv. prof. dr. sc. Jelena Paušić
Prodekan za nastavu i studente

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se