Obavijest o održavanju informativnog sastanka za zainteresirane buduće studente poslijediplomskog sveučilišnog (doktorskog) studija kineziologije

Poštovani,

Budući da je Fakultet u procesu izmjena Plana i programa Poslijediplomskog sveučilišnog (doktorskog) studija kineziologije upisi na postojeći program doktorskog studija neće se održati.

Zainteresirane kandidate pozivamo na informativni sastanak koji bi ujedino bio i prezentacija Nacrta novog programa Poslijediplomskog sveučilišnog (doktorskog) studija kineziologije koji je u izradi (i sukladno kojem bi se eventualno vršio upis studenata sljedeće generacije).

Sastanak će se održati dana 15. studenog 2018. godine u 16:00 sati u prostorijama Kineziološkog fakulteta u Splitu, Teslina 10, IV kat. Za studente koji nisu u navedenom terminu u mogućnosti doći na sastanak u prostorije Fakulteta biti će organiziran nekakav oblik online praćenja o čemu će biti dodatnih obavijesti.

 

Prodekan za znanost

doc.dr.sc. Miodrag Spasić

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se