Novo priznanje Kineziološkom fakultetu u Splitu

Na svečanoj ceremoniji otvaranja 13. Međunarodne znanstvene  konferencije „Transformacijski procesi u sportu – sportska postignuća“, koje je u organizaciji Crnogorske sportske akademije i Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje iz Nikšića  protekloga vikenda održano u glavnom gradu Crne gore – Podgorici,  u ime organizatora,   a ispred sudionika iz 19 zemalja europe i svijeta  uručeno je priznanje za kvalitetan dugogodišnji partnerski odnos predstavnicima Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Splitu: dekanici prof. dr. sc. Đurđici Miletić i prodekanu  za poslovanje i predstojniku Insitituta za kineziologiju doc. dr. sc. Draženu Čularu koji su  na poziv organizatora nazočili ovom važnom događaju.

crna gora 1

crna gora 2

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se