Natječaj za upis u Poslijediplomski sveučilišni (doktorski) studij kineziologije

SVEUČILIŠTE U SPLITU

KINEZIOLOŠKI FAKULTET

Split, Teslina 6

 

NATJEČAJ

za upis u Poslijediplomski sveučilišni (doktorski) studij kineziologije za stjecanje akademskog stupnja doktora znanosti u akademskoj godini 2019/2020 (do najviše 20 studenata)

 

I/ UVJETI UPISA

Na studij se mogu upisati pristupnici koji imaju:

 • završen dodiplomski sveučilišni studij, diplomski sveučilišni studij, odnosno integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij kineziološkog ili nekog drugog srodnog smjera (defektologija, medicina, psihologija, sociologija, pedagogija i antropologija itd.) s ukupno ostvarenih najmanje 300 ECTS
 • završen sveučilišni dodiplomski studij, diplomski sveučilišni studij, odnosno integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij s ukupno ostvarenih najmanje 300 ECTS bodova iz drugih područja (ekonomija, pravo, elektrotehnika, arhitektura, građevinarstvo itd.) ukoliko im kompetencije udovoljavaju zahtjevima projekta doktorske disertacije, a projekt doktorske disertacije sadržava kineziološku problematiku
 • aktivno znanje engleskog jezika
 • dokaz o prethodnoj znanstvenoj produktivnosti (minimalno 5 ECTS valoriziranih prema važećem Pravilniku poslijediplomskog sveučilišnog (doktorskog) studija kineziologije).

2/ DOKUMENTI POTREBNI ZA UPIS:

Detalji o dokumentima potrebnim za prijavu i eventualnom razredbenom postupku te ostale informacije o načinu i uvjetima upisa možete pronaći na poveznici.

Prilikom pripreme dokumentacije za natječaj slobodno se obratite osobno Studentskoj službi za poslijediplomski studij i studije na stranim jezicima Fakulteta ili e-mailom na ljuzak@kifst.hr  ili na broj tel: 021/302-440.

Dokumenti:

 1. PRIJAVNI OBRAZAC KANDIDATA
 2. dokaz o završenom obrazovanju (original ili ovjerena preslika diplome)
 3. prijepis ocjena (ili dopunska isprava o studiju)
 4. dokaz o znanju engleskog jezika
 5. dokaz o državljanstvu
 6. obrazac DR.SC.01.
 7. obrazac DR.SC.02.
 8. IZJAVA-PRIVOLA
 9. ŽIVOTOPIS

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se