Natječaj za programe obrazovanja odraslih

NATJEČAJ ZA PROGRAME OSPOSOBLJAVANJA

Natječaj se raspisuje za slijedeće programe osposobljavanja u okviru obrazovanja odraslih za poslove:

 1. Instruktora/ice grupnog fitnesa uz glazbu
 2. Instruktora/ice fitnesa u teretani
 3. Trenera/ice karatea

Navedeni programi obrazovanja odraslih odobreni su od Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih te podliježu Zakonu o obrazovanju odraslih. Nakon završetka programa izdaje se Uvjerenje o osposobljavanju (Pravilnik o javnim ispravama u obrazovanju odraslih).

 1. Uvjeti za upis pristupnika na program su:
 • Obavezno:
  • Završeno srednjoškolsko obrazovanje
  • Državljani izvan EU izjednačeni su u uvjetima prijave i upisa sa državljanima EU
  • Liječničko uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti
  • Uvjerenje o položenom 1 KYU (samo za karate)
 • Dodatno (nije obavezno):
  • Potvrdu fitnes/aerobik centra o organiziranom bavljenju sportskim aktivnostima
  • Iskustvo u izradi i provedbi fitnes/aerobik treninga
 1. Razredbeni postupak:

Uvjet za upis je prijeđeni prag na provjeri funkcionalnih i motoričkih sposobnosti (kardiovaskularna izdržljivost, mišićna snaga, mišićna izdržljivost, koordinacija, fleksibilnost, ravnoteža) te provjeri motoričkih znanja (pravilna demonstracija osnovnih vježbi  mišićne snage, izdržljivosti, koordinacije, fleksibilnosti).

Demonstracija osnovnih tehnika karatea (samo za karate).

IZRAVAN UPIS: Osobe sa pisanim dokazom o prijeđenom razredbenom pragu na Kineziološkom fakultetu, te vrhunski sportaši kategorizirani pri Hrvatskom olimpijskom odboru.

 1. Cijena programa obrazovanja odraslih

Cijena programa iznosi:

 • za Instruktora/icu fitnesa uz glazbu 5.000,00 kn, a obuhvaća nastavu, ispite i izdavanje Uvjerenja
 • za Instruktora/icu fitnesa u teretani 8.000,00 kn, a obuhvaća nastavu, ispite i izdavanje Uvjerenja
 • za Trenera/icu karatea 5.000,00 kn, a obuhvaća nastavu, ispite i izdavanje Uvjerenja

Program se pokreće ako se prijavi minimalno 3 kandidata za programe Instruktora/ice grupnog fitnesa uz glazbu i Instruktora/ice fitnesa  u teretani, odnosno minimalno 10 kandidata za program Trenera/ice karatea.

 1. Početak programa

Nastava će započeti 13. 10. 2018. godine.

 1. Prijave

Prijave se zaprimaju u Osječka 11, Odsjek za cjeloživotno učenje Kineziološkog fakulteta u Splitu od 29. kolovoza do 28. rujna 2018. godine, osobno ili putem pošte na adresu Kineziološki fakultet, Teslina 6, 21000 Split (Odsjek za cjeloživotno učenje).

 1. Dokumentacija za prijavu

Za valjanu prijavu potrebni su:

 1. Razredbeni postupak

Razredbeni postupak prijavljenih kandidata održati će se 30. rujna 2018. godine u Osječkoj 11, na Odsjeku za cjeloživotno učenje Kineziološkog fakulteta  u Splitu.

 1. Upisi

Upis kandidata koji zadovolje na razredbenom postupku vršiti će se od 01. listopada do 08. listopada 2018. (do 15.00h) u Osječka 11, Odsjek za cjeloživotno učenje Kineziološkog fakulteta.

 1. Upisna dokumentacija

Kandidati na upis moraju donijeti ili poslati preporučenom poštom:

 • 2 fotografije
 • Fotokopiju osobne iskaznice
 • Rodni list
 • Dokaz o državljanstvu
 • Dodatne potvrde (opcija)

Odluka

 

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se