Natječaj za programe obrazovanja odraslih – trener/ica biciklizma i rukometa

Na prijedlog Odsjeka za cjeloživotno učenje i u skladu s odredbama članka  51. Statuta Kineziološkog fakulteta u Splitu Fakultetsko vijeće na svojoj sjednici održanoj dana 19. 12. 2018. godine donijelo je

ODLUKU

O RASPISIVANJU NATJEČAJA  ZA PROGRAM OBRAZOVANJA ODRASLIH

Natječaj se raspisuje za slijedeće programe osposobljavanja u okviru obrazovanja odraslih za poslove trenera/ice:

 1. Biciklizma
 2. Rukometa

Navedeni programi obrazovanja odraslih odobreni su od Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih te podliježu Zakonu o obrazovanju odraslih. Nakon završetka programa izdaje se Uvjerenje o osposobljavanju (Pravilnik o javnim ispravama u obrazovanju odraslih).

 1. Uvjeti za upis pristupnika na program su:
 • Obavezno:
  • Završeno srednjoškolsko obrazovanje
  • Državljani izvan EU izjednačeni su u uvjetima prijave i upisa sa državljanima EU.
  • Liječničko uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti za obavljanje poslova trenera/ica rukometa tj. biciklizma
 • Dodatno:
  • specifične vještine i znanja iz rukometa koje je polaznik stekao kroz neformalno učenje i koja dokazuje kroz razredbeni postupak
  • specifične vještine i znanja iz biciklizma koje je polaznik stekao kroz neformalno učenje i koja dokazuje kroz razredbeni postupak
  • minimalno 2. godine aktivnog sudjelovanja u biciklizmu (potvrda od kluba)
 1. Razredbeni postupak:

Uvjet za upis je prijeđeni prag na provjeri funkcionalnih i motoričkih sposobnosti te provjeri motoričkih znanja.

IZRAVAN UPIS: Osobe sa pisanim dokazom o prijeđenom razredbenom pragu na Kineziološkom fakultetu, te vrhunski sportaši kategorizirani pri Hrvatskom olimpijskom odboru.

 1. Cijena programa obrazovanja odraslih

Cijena programa iznosi:

 • za trenera/icu biciklizma 5.000,00 kn, a obuhvaća nastavu, ispite  i izdavanje Uvjerenja.
 • za trenera/icu rukometa  5.000,00  kn, a obuhvaća nastavu, ispite  i izdavanje Uvjerenja

Program se pokreće ako se prijavi minimalno 10 kandidata po svakom pojedinom programu obrazovanja odraslih.

 1. Početak programa

Nastava će započeti 22. 03. 2019. godine ili kada se prijavi minimalan broj polaznika.

 1. Prijave

Prijave se zaprimaju u Teslinoj 6., Odsjek za cjeloživotno učenje Kineziološkog fakulteta  od 19. veljače do 15. ožujka 2019. godine, osobno ili putem pošte na adresu Kineziološki fakultet, Teslina 6, 21000 Split (Odsjek za cjeloživotno učenje).

 1. Dokumentacija za prijavu

Za valjanu prijavu je potrebno:

 1. Razredbeni postupak

Razredbeni postupak prijavljenih kandidata održat će se 16. ožujka 2019. godine u Teslinoj 6. na Odsjeku za cjeloživotno učenje Kineziološkog fakulteta  u Splitu

 1. Upisi

Upis kandidata koji zadovolje na razredbenom postupku vršit će se od 18. do 21. ožujka  2019  (do 13.00h) u Teslinoj 6, Odsjek za cjeloživotno učenje Kineziološkog fakulteta.

 1. Upisna dokumentacija

Kandidati na upis moraju donijeti ili poslati preporučenom poštom:

 • 2 fotografije
 • Fotokopiju osobne iskaznice
 • Rodni list
 • Dokaz o državljanstvu
 • Dodatne potvrde (opcija)

Link na odluku

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se