Natječaj za odlaznu mobilnost nastavnog i nenastavnog osoblja -omotnica IPA- Beograd, Kragujevac, Srbija

Sveučilište u Splitu danas je objavilo natječaj za odlaznu mobilnost nastavnog i nenastavnog osoblja -omotnica IPA- Beograd, Kragujevac, Srbija

Natječaj je dostupan na sljedećoj poveznici: http://www.unist.hr/novosti/me%C4%91unarodna-suradnja/artmid/2421/articleid/11935/natje%C4%8Daj-za-odlaznu-mobilnost-nastavnog-i-nenastavnog-osoblja-u-okviru-erasmus-ka107-projekta–omotnica-ipa–beograd-kragujevac-srbija

Nastavnici KIF-a mogu se prijaviti samo za Beograd i to za podučavanje. Nenastavno osoblje nažalost ne može jer to nismo dobili natječajem.

Rok za prijavu je 21.11.

U slučaju bilo kakvih pitanja, stojim na raspolaganju.

Izv. prof. dr. sc. Ana Kezić

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se