NATJEČAJ ZA DODJELU REKTOROVE NAGRADE

Temeljem Pravilnika o rektorovoj nagradi studentima Sveučilišta u Splitu (KLASA: 003-05/15-02/0016, URBROJ: 2181-202-01-01-15-0002) od 30.04.2015. (dalje: Pravilnik) i Odluka o pokretanju postupka od 06.05.2015. (KLASA: 602-04/15-11/0002, URBROJ:2181-202-1-01-01-15-00002), Kineziološki fakultet Sveučilišta u Splitu, objavljuje

NATJEČAJ ZA DODJELU REKTOROVE NAGRADE

1. Dodjeljuju se tri vrste Rektorove nagrade:

  • Rektorova nagrada za izvrsnost (RNI)
  • Rektorova nagrada za studentski znanstveni ili umjetnički rad (rnzur)
  • Posebna Rektorova nagrada (PRN)

2. Na natječaj  za RNI mogu se prijaviti studenti Kineziološkog fakulteta u Splitu i to:

  • druge i treće godine preddiplomskog sveučilišnog studija
  • druge i treće godine preddiplomskog stručnog studija
  • prve i druge godine diplomskog sveučilišnog studija
  • prve i druge godine specijalističkog diplomskog stručnog studija
  • bivši student studija od a-d koji su prethodne akademske godine (2013/14) završili studij

2.1. Dekanica Kineziološkog fakulteta u Splitu (dalje: Dekanica) predložit će Sveučilištu u Splitu najviše dvoje kandidata za RNI, a prema Kriterijima iz Pravilnika. Konačnu odluku donosi sveučilišno Povjerenstvo za dodjelu rektorove nagrade. Dodijelit će se najviše dvije nagrade studentima sa svake sastavnice Sveučilišta.

3. Na natječaj za RNZUR mogu se prijaviti studenti Kineziološkog fakulteta u Splitu koji su u prethodnoj akademskoj godini objavili znanstveni rad ili javnosti predstavili umjetničke radove. RNZUR se ne može dodijeliti ako svi koautori nisu studenti.

3.1. Dekanica će predložiti najviše jedan rad (uz obrazloženje), sukladno kriterijima iz članka 11 st. 1 Pravilnika, a odluku će donijeti sveučilišno Povjerenstvo. Dodijelit će se najviše dvije RNZUR za rad u jednom znanstvenom/umjetničkom području.

4. Na natječaj za PRN mogu se prijaviti studenti pojedinci, skupina studenata studentski zbor, studentska udruga ili studentska organizacija koje studiraju i djeluju na Kineziološkom fakultetu u Splitu, za izniman uspjeh u prethodnoj akademskoj godini u javnome nastupu, djelovanju, sudjelovanju i uspjehu na državnim i međunarodnim natjecanjima.
PRN se može dodijeliti i u slučaju da dionici postignuća nisu svi studenti, ukoliko su većina dionika postignuća studenti.

4.1. Dekanica će predložiti najviše jedno postignuće (uz obrazloženje), a konačnu odluku donosi sveučilišno Povjerenstvo.

5. Student u jednoj akademskoj godini može dobiti samo jednu vrstu rektorove
nagrade.

6. Natječaj za prijave traje od 08. do 21. svibnja 2015., a prijedlozi se dostavljaju sveučilišnom Povjerenstvu do 25. svibnja 2015. godine.

7. Studenti prijave podnose u Studentskoj službi Fakulteta

8. Rektorova nagrada dodijelit će se prigodom ovogodišnje proslave Dana Sveučilišta.

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se