NATJEČAJ: I MI SMO TRISTA

U sklopu projekta I mi smo trista povodom obilježavanja 300. Alke Viteško alkarsko društvo Sinj raspisuje natječaj za:

  1. Pojedinačni likovni uradak
  2. Grupni likovni uradak
  3. Pojedinačni literarni uradak
  4. Grupni literarni uradak
  5. Pojedinačni foto uradak
  6. Grupni foto uradak
  7. Pojedinačni glazbeni uradak
  8. Grupni glazbeni uradak

Na natječaj se mogu prijaviti djeca i mladi od 5 – 25 godina.
U prijavi navesti ime i prezime, adresu, broj godina, te vrtić, školu ili fakultet.
Najbolji radovi bit će izloženi u Alkarskim dvorima u Sinju od 15. do 22. lipnja 2015., a najbolji od izloženih radova bit će nagrađeni prigodnim darom.
Radove poslati na adresu Viteško alkarsko društvo Sinj, Šetalište Alojzija Stepinca 2, 21230 Sinj ili na e-mail alka.vad@gmail.com s naznakom „Za natječaj I mi smo trista“.

Natječaj je otvoren do 12. lipnja 2015.

VITEŠKO ALKARSKO DRUŠTVO SINJ
Šetalište Alojzija Stepinca 2
21230 SINJ

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se