Naši djelatnici na „6th World Congress of Racket Sport Science“ na Thailandu

U Bangkoku (Thailand)  od 25. do 26. svibnja 2018. održan je „6th World Congress of Racket Sport Science“  u organizaciji Badminton World Federation (BWF), Badminton Association of Thailand, International Table Tennis Federation (ITTF) & Mahidol University uz podršku International Tennis Federation (ITF).

Na ovom velikom međunarodnom znanstvenom kongresu sudjelovalo je 200-tinjak najuglednijih svjetskih znanstvenika koji se bave problematikom sportske znanosti u reketnim sportovima, a naš je fakultet zastupao doc. dr. sc. Goran Munivrana kao član uredništva kongersa, te je ujedno prezentirao prve rezultate novog projekta ITTF SSMC-a (znanstveno-medicinska komisija ITTF-a) pod nazivom „A FIRST STEP TO CREATE AN INTERNATIONAL BENCHMARK FOR TALENT DEVELOPMENT IN TABLE TENNIS“. Jedan od koautora na istoimenom radu je još jedan naš djelatnik Izv. prof. dr. sc. Igor Jelaska.

Za vrijeme kongresa također su obavljeni preliminarni razgovori s visokim dužnosnicima svjetske badmintonske federacije (BWF) s ciljem uspostave suradnje na programima od zajedničkog interesa, poput programa edukacije trenera u organizaciji kojih KIFST već ima zavidno iskustvo. Nastavak pregovora o možebitnoj budućoj suradnji i njenim modelima održati će se sredinom rujna u Tokyu (Japan).

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se