Nadoknada predavanja iz predmeta Opća Sociologija

Za studente 1. godine Preddiplomskog studija kineziologije organizirana je nadoknada predavanja i seminara iz predmeta Opća sociologija po slijedećem rasporedu:

5.6. – petak – seminari – SEM1 u 17.45h, SEM2 u 18.30h, SEM3 u 19.15h u FIZ
6.6. – subota – predavanja – 9.30h do 11.00h u AMF
12.6. – petak – seminari – SEM1 u 17.45h, SEM2 u 18.30h, SEM3 u 19.15h u FIZ
13.6. – subota – predavanja – 11.00h do 12.30h u AMF

Uz navedenu nadoknadu predmet se nastavlja normalno izvoditi i ponedjeljkom po utvrđenom rasporedu.

odekan za nastavu i studente
izv.prof.dr.sc. Jelena Paušić

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se